Médiaügynöki szolgáltatás

Médiaügynöki tevékenység

 

 

Egy vállalkozás sikere nem kis mértékben a médiamegjelenésen és a hirdetések sikerén múlik. A jól megtervezett tartalom és a megfelelően elhelyezett hirdetések potenciális vásárlók és partnerek széles köréhez érhetnek el. Mi kell ehhez? Minőségi tartalom, jól felépített stratégia, egyedi kampányterv és az a kis plusz, amelyet tízéves hirdetési tapasztalatunk birtokában hozzáadhatunk az Ön vállalkozásának kommunikációjához.

 

Mit tartalmaz a médiaügynöki szolgáltatás?

 

Megtervezzük és végigvisszük vállalkozása marketingkampányát a kezdő lépésektől az utánkövetésig. Online kampányok esetében megtervezzük és megszervezzük a kampányt a piackutatástól a stratégiai terven át a hirdetésszervezésig.

 

Segítünk megismerni a célközönséget: a piackutatás felderíti, pontosan kinek és hogyan célozzuk a cég kommunikációját, és erre a szegmensre alapozva építjük fel a kampánystratégiát.

 

Kidolgozzuk a cég social media megjelenését, és megtöltjük tartalommal a közösségi oldalakat. Az organikus eléréseket az egyedi és értékes tartalom kihelyezése növeli, a fizetett hirdetésekkel pedig újabb és újabb célcsoportokhoz juttathatjuk el a vállalkozás hírét.

 

Offline kampányokhoz partneri hálózatunk több, mint 150 indoor és csaknem ugyanannyi outdoor felületét használjuk, így biztosítjuk az országos lefedettséget.

 

Teljeskörű hirdetési szolgáltatás, online és offline kampányok - válassza az InnoBond médiaügynökségi szolgáltatását!

Elérhetőségeink

Azonnali tanácsadás:

telefonszám: +36-20/ 969-1599

Pályázattal kapcsolatos információk kérése, fejlesztési elképzeléseik megosztása:

info@innobond.hu

 

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Itt talál meg minket!