Kapcsolat

 

InnoBond Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

 

Székhely:               8000 Székesfehérvár, Móri út 16.

Irodánk:                  8000 Székesfehérvár, Petőfi u. 5. II. emelet 215. iroda

Email:                      info@innobond.hu

Adószám:               14996058-2-07

Cégjegyzékszám:   07-09-017546

Alapítás éve:           2009. 

 

Kollégáink:

Antal Gréta - pénzügyi koordinátor

Gréta 2015 óta erősíti csapatunkat, pénzügyi-számviteli ügyintéző és banki-szakügyintéző végzettséggel rendelkezik. A pénzügyi terület ismereteinek kiterjesztése érdekében 2018-ban végezte el a vállalkozási mérlegképes- könyvelő képzést. A képzéseken és a cégnél szerzett szaktudást a pályázatok pénzügyi elszámolásai során, valamint a benyújtásához szükséges likviditási tervek és költségvetési tervet összeállításakor hasznosítja. Feladatai között szerepel még a szabályszerű pénzügyi végrehajtás érdekében a szerződések pénzügyi rendelkezéseinek betartása.

A szakmai tevékenységek koordinációja és megvalósulásának nyomon követése, a projekthez kapcsolódó szakmai anyagok és beszámolók készítése, hazai és Európai uniós támogatással megvalósuló projektek esetén.

Bors Ágnes - projektmenedzser

Ágnes 2011-ben igazgatásszervezőként diplomázott a Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Karán, tanulmányait a Pannon Egyetemem folytatta, ahol gazdálkodás és menedzsment szakon végzett. Jelenleg közbeszerzési referens képzésen vesz részt. Több, mint öt évig dolgozott a szakképzés és felnőttképzés területén, ahol többek között a fejlesztési forrásokkal kapcsolatos pályáztatás megyei szinten jelentkező feladatainak ellátását végezte. Ezt követően Közreműködő Szervezetnél, majd projektmenedzserként a közszférában szerzett tapasztalatokat különös tekintettel a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programra. Főbb területe hazai és Európai Uniós pályázatok készítése és ezen pályázatokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása, pályázati projektek teljes körű menedzselése, kiemelt projektek projektfejlesztésének koordinálása és nyomonkövetése, időszaki kifizetések kezelése.

Kolmer Bence - programkoordinátor

Bence 2018-ban nemzetközi igazgatásszervőként diplomázott a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi Karán. Egyetemi tanulmányai alatt jelentős jogi ismereteket szerzett, majd Európai uniós pályázatíró tanfolyam vett részt, jelenleg is képzi magát. Hosszú évekig családi vállalkozásban koordinálta a vállalkozás működéséhez szükséges feladatok ellátását, nemzetközi területeken építette a cég kapcsolatrendszerét. Angol valamint spanyol nyelven kommunikál. Jelenleg a nemzetközi és hazai pályázati források felkutatása mellett tanácsadások keretében nyújt segítséget leendő ügyfeleink részére.

Mahler Balázs - ügyvezető

2005-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem Szociológia szakán, ezt követően pénzügyi, majd tanári felsőfokú végzettséget szerzett. Pályáját társadalomkutatóként kezdte, majd később a szakképpzés és felnőttképzés területén szerzett tapasztalatokat. 2004 óta foglalkozik pályázatírással, pályázati- és forrásszerzési tanácsadással, 2009 óta  az InnoBond Kft. tulajdonos ügyvezetője. Szakterületei közé tartozik általánosságban a humánfejlesztés, szakképzés, felnőttképzés, valamint a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok fejlesztése, reintegrációja.

Trenka Zoltán - vezető tanácsadó

Zoltán közlekedésmérnöki és közgazdász végzettséggel rendelkezik. Szakmai pályafutását pályázatírási területen kezdte, majd a támogatói oldalon is szerzett tapasztalatokat. Pályázatírási munkákat követően egy magyar tulajdonú tőkebefektető társaságnál foglalkozott tőkebefektetések kontrolling felügyeletével és projektmenedzsmenttel. Jelenleg szakmai oktatóként tevékenykedik tanácsadói munkája mellett középfokú és felsőfokú oktatási intézményekben.

Referenciáinkról kérjen részletes információt elérhetőségeinken.

 

Hírlevél feliratkozás

 

 

Térkép

 

Elérhetőségeink

Azonnali tanácsadás:

telefonszám: +36-20/ 969-1599

Pályázattal kapcsolatos információk kérése, fejlesztési elképzeléseik megosztása:

info@innobond.hu

 

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Itt talál meg minket!