Forrásszerzési tanácsadás ( Fundraising advice )

A tanácsadási tevékenység keretében legfőbb célunk, hogy a megfelelő forrásokat megtaláljuk az ügyfeleink számára, olyan tevékenység amely túlmutat a klasszikus hitelezésen.

A tevékenység keretén belül felmérjük a szükséges forrás nagyságát, ismerve a fejlesztési terveket. Ezt követően az igények ismeretében megkeressük azon hiteleket (jellemzően támogatott állami hitelek) vagy tőkebevonási lehetőségeket, alternatív finanszírozási formákat, amelyek a legjobban igazodnak az igényekhez.

A tevékenység keretén belül jellemzően egy üzleti terv kerül elkészítésre, amelyben részletesen bemutatásra kerül a forrásigény, kiegészítve a beruházást követő gazdasági elemzéssel. A fejlesztés forrásigényét és jövőbeni tervezett nyereségét ismerve megkeressük a lehetséges finanszírozókat, majd rendelkezésre állunk a megfelelő kérelmek elkészítésében a szükséges dokumentáció összeállításában is.

Az előzőekben ismerteteken túlmenően garancia intézményekkel kapcsolatos ügyletekben is tudunk segítséget nyújtani, amely mind a pályázati források, mind a tőke, vagy hitelbevonás feltétele is lehet.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szervezetünk nem áll szerződéses jogviszonyban egyetlen hitelintézettel, vagy bankkal sem.

Abban az esetben, ha valamely szolgáltatásunk felkeltette figyelmét keressen minket a kapcsolatok menüpont segítségével.

 

Elérhetőségeink

Azonnali tanácsadás:

telefonszám: +36-20/ 969-1599

Pályázattal kapcsolatos információk kérése, fejlesztési elképzeléseik megosztása:

info@innobond.hu

 

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Itt talál meg minket!