Cégünk

Innobond Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

 

Az InnoBond Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság több, mint 10 éve nyújt pályázatírással és projektmenedzsmenttel kapcsolatos szolgáltatásokat Megbízói részére.

Cégünk elsődleges tevékenysége a pályázatírás, projektmenedzsment tevékenység ellátása. Profilunk az Európai Uniós, nemzetközi projektek - INTERREG, 7th Framework Programme; SEE; CE -, valamint hazai innovációs és nonprofit pályázatok megvalósítása illetve az ezekkel összefüggő tanácsadói és szolgáltatói feladatok ellátása. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a forrásszerzés illetve az egyéb, nem pályázati tevékenységekhez kapcsolódó tanácsadások nyújtásában is. Számos üzleti terv, tőkebefektetés és hitelezési ügylet folyamatában tanácsadóként és elemzőként is részt vettünk.

Munkatársaink 2004 óta foglalkoznak Európai Uniós pályázatok készítésével, projektmenedzsment feladatok ellátásával. Állandó szakértői csapatunk tagjai között szociológusok, elemző közgazdászok, pénzügyi szakemberek segítik a gördülékeny munkavégzését. Amennyiben a projekt megvalósítása szükségessé teszi külső szakértők energetikusok, környezet- és építészmérnökök, közbeszerzési szakértök bevonása is megoldott.

Jelentős tapasztalatunk van oktatási, közművelődési és foglalkoztatási projektek tervezésében és megvalósításában, így nem csak a vállalkozások és önkormányzatok, hanem iskolák, óvodák, kulturális intézmények és civil szervezetek fejlesztési terveinek megvalósításában is részt tudunk venni, és azt hatékonyan támogatni.

Társaságunk megalakulása óta folyamatosan bővíti ügyfélkörét. Büszkék vagyunk arra, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vevők elégedetten térnek vissza hozzánk. Az ügyfélelégedettség legjobb ismérve, hogy az elmúlt éveket pozitív eredménnyel és nettó árbevétel növekedéssel zártuk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretne többet megtudni rólunk, keressen minket bizalommal.  

Elérhetőségeink

Azonnali tanácsadás:

telefonszám: +36-20/ 969-1599

Pályázattal kapcsolatos információk kérése, fejlesztési elképzeléseik megosztása:

info@innobond.hu

 

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Itt talál meg minket!