Cégünk

Innobond Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

 

Az InnoBond Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2009-ben alakult.

 

Elsődleges tevékenységünk a pályázatírás, projektmenedzsment, és az Európai Uniós pályázatok megvalósításával összefüggő tanácsadói és szolgáltatói feladatok ellátása, valamint forrásszerzés illetve az egyéb, nem pályázati tevékenységekhez kapcsolódó tanácsadói szolgáltatások nyújtása.

 

Munkatársaink 2004 óta foglalkoznak Európai Uniós pályázatok készítésével, projektmenedzsment feladatok ellátásával. Mind a Nemzeti Fejlesztési Terv kapcsán kiírt pályázatok elkészítésében, mind az Új Magyarország Fejlesztési Terv és az Új Széchenyi Terv rendelkezésre álló források lehívásaiban részt vettünk, veszünk. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk nemzetközi projektek - INTERREG, 7th Framework Programme; SEE; CE-, valamint hazai innovációs és nonprofit pályázatok megvalósításában.

 

A pályázati tevékenység mellett számos üzleti terv, tőke befektetés és hitelezési ügylet folyamatában vettek részt munkatársaink tanácsadóként, elemzőként.

 

Társaságunk megalakulása óta folyamatosan bővíti ügyfélkörét, büszkék vagyunk arra, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vevők elégedetten térnek vissza hozzánk. Az ügyfélelégedettség legjobb ismérve az, hogy az elmúlt években minden évben sikerül nettó árbevételében növekedést elérni társaságunknak és minden évben pozitív eredménnyel zártuk az üzleti évet.

 

Fontosnak érezzük kiemelni, hogy szociológus, közgazdász munkatársaink mellett, amennyiben szükséges a projekt megvalósítása, megtervezése érdekében kapcsolatrendszerünkön keresztül képesek vagyunk energetikus, környezet- és építészmérnök, közbeszerzési szakértők bevonására.

 

A kezdetek óta jelentős tapasztalatunk van oktatási, közművelődési és foglalkoztatási projektek tervezésében és megvalósításában, így nem csak a vállalkozások és önkormányzatok, hanem iskolák, óvodák, kulturális intézmények és civil szervezetek fejlesztési terveinek megvalósításában is részt tudunk venni, és azt hatékonyan támogatni.

 

Amennyiben felkeltettük az érkedlősését és szeretne többet megtudni rólunk, telefonos egyeztetés után keressen fel minket személyesen is!

 

Elérhetőségeink

Azonnali tanácsadás:

Antal Gréta

+36-20/ 969-1599

 

Pályázattal kapcsolatos információk kérése, fejlesztési elképzeléseik megosztása:

info@innobond.hu

 

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Itt talál meg minket!